100 Cara Mudah Berjimat Cermat


Akhirnya siap dah ebook ni. Besok aku akan start edarkan kepada mereka2 yg berminat. Jadi aku menantikan komen2 membina sbb ini ebook pertama aku dan diedarkan secara percuma. Aku xkenekan sebarang bayaran dan korng boleh edarkan seberapa byk yg boleh.

Jadi selamat membaca...
100 Cara Mudah Berjimat Cermat 100 Cara Mudah Berjimat Cermat Reviewed by kuchalana on 8:53 AM Rating: 5

15 comments:

.::WaNiE::. said...

Bagus

mama ranggie said...

mama nak satu ye!

Ayu said...

okeh..
kita dh drop email kat chatbox..

lindosh said...

nak jugek

nasazfrog... said...

buku ape neh tak tau pun... kasik tau la bro,,

13may said...

emel aku:

encik13may@yahoo.com

tima kasih

Anonymous said...

email kite : manjelong@gmail.com

tun teja said...

x sabar nk baca..
heheh..
sihat ke bro?

kuchalana said...

Hai all, aku dah email kepada smua.. jadi pada yg xreceive.. bleh drop email ke shoutbox.. ole..

Honeylemon said...

saya pn nak... offer masi ader ker??? my email : jus_lemonmadu@yahoo.com

tq in advance....

kuchalana said...

honeylemon - insyallah aku email dalam masa terdekat..

ixora said...

salam bro...xora punyer..? ader rituh Xora emel bro kan..? hehe..xpe2..dis emel xora..

ixora_hama@yahoo.com.my

wan said...

i want one! thanks :)

kuchalana said...

ixora n wan - i try to email it this few days...

Shayne said...

In my opinion everybody should browse on this.
Caledon homes

Powered by Blogger.