Happy B'day Uncle Shah

Shah, aku rasa kita dah berkawan almost 13 years beb.. dari kita skolah menengah sampai hari ni. Music makes us close like a family. Dari zaman gelap kita masa kat skolah sampai zaman kita kat ITM sampai la zaman ke beranak pinak. Kita tetap mcm tu. Rock sampai mati. Kakakak.


La ni kita dah masuk kategory veteran dalam Mokhtar Dahari Cup tahun ni. Dan umur kita akan trus meningkat. Mcm yg ko tau, i always love all my blood brothers. Selamat Hari Lahir ke 30. Smoga ko trus success dalam apa jua bidang yg ko buat.


*Bila nak jamming. Daqlan dah hint2 aku tu. Futher mtk ko msg no ko n budak2 melamines ke aku. Phone aku ilang baru2 ni.


Ole

Happy B'day Uncle Shah Happy B'day Uncle Shah Reviewed by kuchalana on 10:32 AM Rating: 5

15 comments:

Anonymous said...

Aduss...terharu aku baca..

Terima kasih Man...iyalah..ko memang betul, so many things we went through together....dari the comfort of VI hallways, jam studios, right up to the crazy jungles of Ampang (takkan ku lupa team jungle trek kitaaa....)

Happy 3zero to you too!! Moga sentiasa sihat dan happy selalu...

p/s: nanti aku sms ko number..memang kita kena jam..mungkin di suatu Pagi yang Gelap nanti...heheheh

shah....

kuchalana said...

shah - ya la.. ampang trianle tu best.. mmg xkan aku lupa sampai bila2.. jalan kaki dari sg congkak ke kemensah.. mmg best.. 1st time kene askot dgn moto polis.. 1st time heli dtg nak tolong amek.. mcm2.. anyway.. cari masa sesuai.. aku cover 2 jam free jam..

mama ranggie said...

hepi besday to ur frenz ya!

hargailah persahabatan itu k!

bile nak gegar PD?

muahahaha!

Dayu said...

budak itm gak rupanya en kuchalana ni.. my super duper senior lah ni..

buat course pe bro?

kuchalana said...

mamaranggie - tu kawan susah sng tu.. kekeke.. nanti la mama.. rasa nak bawak anak2 lepak PD dalam masa terdkt ni.. nanti aku ping...

dayu - budak IT diploma kat manjung.. degree kat Shah Alam... tu school yg atas bukit tu.. dulu school engine xda lagi.. belukar lagi kat ctu.. keke..

Wiween @ Awin said...

Happy besday gak la to Bro shah tu! heheh cun kek tu baba..bak arr sket..

IdaShah said...

happy besday to shah..sama nama dgn hubby aku hehehehe

Anonymous said...

hepi besday to your fren :: shah ::

da join angkatan '3'... :)

kuchalana said...

wiween - tu kek ari jadi aku ritu... kekeke..

idashah - nama dia sharezal.. tu anak sedara azhar sulaiman tu.. tapi muka xda la sama.. kekeke.. bakat ... hancur.. *sory shah.. lama xngata ko.. kekeke

manja - biasa la.. umur tua.. muka sweet 17.. kekeke

IdaShah said...

wei! aku minat banget kat azhar sulaiman masa dia muda2 dulu hehehe..

azhar sulaiman org pahang kan?

kuchalana said...

idashah - yup.. bapak shah abang kepada azhar.. pak mertua azhar one of the biggest shareholder airasia ko.. masyukkkk.. anyway.. family depa sempoi.. kekekeke

Anonymous said...

Shah,
Long time no see.. he he

~Amanda~

kuchalana said...

Amanda - dia sibuk skg.. org penting skg dalam dunia perhotelan.. kekeke..

Shah - ni la pompuan yg nyanyi ngan lisa dalam lagu armani tu.. kekeke..

Anonymous said...

ooo dunia perhotelan... hotel mana? Boleh dapat bilik free?ke ke ke.. Aman, bz ker?
~Amanda~

Anonymous said...

heheh...tima kacih kepada semua for all the birthday wishes...segaaaan pakcik...terasa tue...

Amanda?? hmm.....macam pernah ku kenal ya...tapi dimana yaaa? hehehe....

-shah-

Powered by Blogger.