Lalalalaaaaa Kerja..

Lalalalaaaaa Kerja.. Lalalalaaaaa Kerja.. Reviewed by kuchalana on 9:57 AM Rating: 5

31 comments:

Wiween @ Awin said...

ehem ehem.wah wah bz bekerjakah? bukankah itu mesin basuh bukan komputer? babaku sudah bertukar profession kah? ;p ;p

kuchalana said...

wiwien - perumpaannya sama.. kakakaka

Wiween @ Awin said...

kekekek wah wahh suda pandai mengumpama ek.;p ape psl ym x online?

kuchalana said...

wiween - kat opis la win.. mana leh YM slalu.. lepas opis or sabtu ahad k la.. hi2..

.::WaNiE::. said...

ini adalah salah satu entry malas tapi xmo mengaku

cam ni la camnila

**tengok mesin basuh terus sms laki aku baju lupe sidai mintak dia sidaikan..hahhhaa

ixora said...

itu menunjukkan kerajinan sorg pompuan...tak ckup tmpat, dlm mesin pun keje..
lelaki lak tau sumbat je...adui..

rajin vs malas....oh lelaki..!!

kuchalana said...

wanie - kkeke.. ada byk entry lain.. tapi smua berat2 la.. kang korg xnak baca plak.. ko baca MT hari ni.. ada citer plan pak nuar and plan Ku li nak jatuhkan abg lah.. dgr2 ada 38 parlimen kat malaisi barat nak convert ke PKR.. cari artikel Coridor of power yg terkini..

ixora - hi2.. aku baju basuh sendri tau..

Anonymous said...

Life's too short for the wrong job emmmp...

What is work and what is not work are questions that perplex the wisest of men - The Bhagavad Gita, Hindu holy scripture.

.::WaNiE::. said...

kalau mcm tu mari kite tunggu sesama

** dah dah takyah ko nak kelentong ixora tu..ko suh maid 18tahun ko tu basuh kan kan kan

kuchalana said...

mahluk pelik - everything is in your head.. if u think it sucks.. it going to be suck.. - The Grinch

wanie - Tlg skit kak yer.. ni abg karim tau.. basuh baju sendri dari kecik..

ita.itu said...

tgk tuh sian bini hang..beria pakai tangan..hang pakai mesen ek
hehe

ixora said...

wanie, baju je kot dier bsuh sndri...yg lelain maid dier yg basuh...ngeh3...opsss...

ixora said...

bro, luper nk tnyer..anthony galban tu amik kos aper mase studi dolu2..? senang sket nk detect ur mmbr tuh...=)

kuchalana said...

ita.itu - smua pakai mesen la ita.. tapi aku suka anta dobi lagi.. akakaka

ixora - kekeke.. nih dah masuk pakatan si wanie n mamamimi ni.. wei ada sesapa nak berpakat ngan aku.. kekeke .. kes anthony xtau doa kos apa la.. ala.. xda pon xpa ala.. mana tau one day klu terdgr nama ni.. inform aku k...

Heartless Devilish said...

lor... tgk gambo nie..br tingat..semalam mesin basoh aku nye dalaman tercabut..abes aku bertukang sesorang ...dah uzur dah mesin basoh aku..petanda kena simpan duit utk beli mesin basuh baru...

Anonymous said...

makhluk pelik = makluk misteri

Wiween @ Awin said...

uik makhluk misteri ni sapa baba? heheh bleh plak jd makhluk misteri.menyorok ka? ;p

Back_to_Basic said...

basuh sendiri tu tande rajin tp kalu ada bini pun still basuh sendiri maknanya ada kerjasama da kerukunan dalam rumahtangga...i've good example of self-clothes washer, my elder bro...taught by my mum since kiddy to be inden...

kalu tul2 rajin masuh bj sendiri, alangkah malangnya isteri coz suami xbasuh bj isteri,wakaka....peace...

Back_to_Basic said...

da = dan

tun teja said...

ni mcm bukan sindrom bz nih. ni sindrom malas hapdet.

kuchalana said...

devilish - ala.. anto dobi ja..

mahluk misteri = noted.. ko jrg ckp jawa la.. tu yg aku xpasti mahluk pelik tu ko ke idak.. kakakak

wiween - hahha.. hanya aku saja mengenali dia.. dia lebih suka menjadi pembaca misteri dan kadang2 pelik... kekekeke

back to basic - ni namanya family planning.. undang2 terbesar dalam segala undang2.. kekekkee

tun teja - byak entry brat la tun.. kang krg malas nak baca.. aku kasi ringan2 ja nak abis2 minggu ni...hi2

.::WaNiE::. said...

ixora :p biasala tu dia nak jaga saham...haha dalam kata lain promote tu promote..


Bro..sejak bila nama lu tukar jadi karim..hahahahhaa

Back_to_Basic said...

wokeh, nak gak ikut family planning nih...wish man could be as alert as u r, sure peaceful is in world's hand...wish all muslimin and muslimat have a peaceful life.........amin....

kuchalana said...

wanie - siut ja.. skang ni global economic is down.. jd saham smua down gak.. kakkakak

back_to_basic - amin.. hhehehe

Wiween @ Awin said...

baba!
wah wah merahsiakan makhluk misteri nampak.kekeke ;p

kuchalana said...

wiween - aku xrahsia.. dia yg nak diri dia dirahsiakan atas sebab2 tertentu.. actually nama dia xsedap didengar .. dia lebih selesa ngan panggilan mahluk misteri... kekekeke.. dia bleh jadi manusia.. jin.. hantu.. peti ais or apa sahaja.. kekeke

Heartless Devilish said...

oOO..siap ada makhluk misteri pelbagai... hehehe
aisi aisi...
bagos gak eh jadi makhluk misteri gitu....

Anonymous said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Wiween @ Awin said...

yuhuuu babaku.sempat plak si barb michelen ni wat iklan kat page baba ek.nak kena suntut la ini omputih.huahaha

kuchalana said...

devilish - hahaha.. mcm2 hang ada dalam dunia ni.. ekkekee.. dia dtg dgn identitinya yg tersendri.. only god knows why... hu2

barb - i already got enough money. Tq.

wiween - tu la.. blogspot kene letak spam punya features la.. la ni dah ramai duk buat marketing kat blogspot ni...

lindosh said...

pergh.. senangnya keja camtu.. kesian haih wanita.. kerja anda wahai lelaki.

bro kamu ditag

Powered by Blogger.