Update Malas



Aku ter MC plak ari ni... tapi masih mampu nak mengupdate blog.. kekeke... otot peha aku koyak sbb aktiviti lasak yg aku buat baru2 ni. Jadi terdengkot2 la jgk aku la ni. Sakit wo...

Smlam aku belek2 album lama. Terjumpa gambo ni. Gambo salah satu gig haram yg aku penah main masa muda2 dlu.

Tu yg mcm the rambut The Times tu vokalis aku... Shah... rambut mcm tu dah ada dari 1997 lagi.. baru la ni nak popular... blakang dia si Lan.. main bass dan yg duk jauh tgh ngetuk drum tu...En. Kuchalana. Sorg lagi xda dalam gambo si Is duk main lead guitar...

* Pada kengkawan.. anugerah malas update blog masih kosong... eya.. aku dah update tau... jgn marah...kekekkek


Update Malas Update Malas Reviewed by kuchalana on 1:10 PM Rating: 5

14 comments:

Heartless Devilish said...

uih..
otot koyak ke?
sian ko... gi la jahit...
tampal koyok ke...
selamat berMC...

fieza said...

gambar muda mudi.
koyak otot ko?
meh sini aku jaet

.::WaNiE::. said...

wuish otot koyak ..eee mesti sakit nak jalan

Oo takut ngko yek dpt anugerah paling malas apdet blog..hahaha

Heh..gambo ko la kasik letak close up sket..nmpk baju jek

eya ahmad said...

otot koyak ek... aku ni certified surgeon tau... meh aku jahitkan pakai mesin jahit orang sebelah umah.. hehehehe

wanie, dia mana nak close up.. kang terpaksa aku tarik balik award kacak tu sebab.....








dulu dia tak kacak.....



lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kuchalana said...

devilish - aritu ko dah MC lama.. kasi la aku MC plak...

fieza - kekekeke... ko ingat peha aku ni kain ke...

wanie - biasa la wanie.. ahlil sukan mmg slalu kene mcm ni.. tu gambo jaman skolah la beb.. mana ada yg amek depan2.. smua sipi2 ja..

eya - keje ko lari jer yer.. xpa anugerah tu bukan kacak ja.. bergaya dan merendah diri skali, package.. klu kacak kene tarik .. ada lagi 2... kakakakakakakakakaka

murnie sangat said...

pergh,mabeles la en kucha..drummer tu,bila nak bukak fan club?hiks..*lariiikkk

.::WaNiE::. said...

Kucha, kasik award kat eya blogger plg kuat lari..hahahha


Kucha lg sekali..aku tau ..ko letak gambar pasport ke..yg 4segi tu..mesti gambo depan2.hahaa

eya ahmad said...

waaaa aku nak jadi atlet cam kuchalana gak... hehehehe kot2 leh kurus ni.. :P

nak kena pasang badan goda laki aku balik.. ek.. leh ke??? :-?

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kuchalana said...

murni - fan club .. jgn wat giler la beb.. tu smua sbb sindrom kurang kasih sayang tu...

wanie - yer la.. suka sgt lari... klu ko tgk gambo ic aku... pakai kepiah siut.. ko tanya cikgu reen.. dia pnh tgk...kakakaka...

eya - ler.. ko gemuk ke.. yg penting disiplin beb.. ada satu entry aku pasal diet ni.. try la... pasni bleh pasang poster.. hu2

eya ahmad said...

haah gemuk tahap cipan.. kan dah tertera gambar aku dalam umah aku tu... iskkkk

.::WaNiE::. said...

Eya, gemuk tahap cipan xdeklah gemuk sgt kot..bleh repair lagi tu ..hahaha meh la kasik lemak kat wanie sket, aku kurus kerempeng tau ..:p


Kucha,
pakai kopiah ..biar betul.hahaha.bile nak post..hahah tajuk dia kasik 'dulu n skrg'

kuchalana said...

eya - boleh adjust tu.. sana sini bleh sedut lemak la ni..

wanie - ka3.. nanti aku carik balik gambo2 lama..

eya ahmad said...

kuchalana~ hehehe aku dok geram jek ngan london weight management tu... tapi adik aku ckp, nk turun mmg senang, tapi kejayaan bukan masa turun.. tapi menten... huhuhu aku penah turun 20kg tau.. tapi tak menten... pas kawin naik balik sampai cam skang ni.. waaaaaaaaaaa

p/s: aku ni memang chubby dari sebelum kawin..

wanie~ ko nak ker... hehehehehe sekilo rm150 leh? hehehe :>

kuchalana said...

eya - disiplin dan konsisten beb... tu yg penting..

Powered by Blogger.