The League



* Hai saya Batman aka Mat Yie dan saya Spiderman aka Adam, kmi penjaga keamanan bumi. Misi kami hari ni nak halang Chun Li dari lari masuk ke longkang lagi...


* Alamat paparazi, lariiiiiiiiiiii


* Failed la panjat pokok.. panggil belalang tempur... "Belalang Tempur, Kemariiiiii"


* Warghhh... mana mau lari.... tangkap Si Chun Li... main tepi longkang yer....



* Lariiiiiiiiii


* Dpt dah Si Chun Li.. jgn kasi dia lari masuk longkang lagi....




* Misi Berjaya....

The League The League Reviewed by kuchalana on 9:43 AM Rating: 5

21 comments:

murnie sangat said...

bagusnya skrip, plot citer dah ada..bleh wat filem ni hehe

.::WaNiE::. said...

ahahhaha sabar jelah aku:P

kiut nye spiderman tu..hahaha

mama ranggie said...

kat mana buat fotoshoot ni?

kuchalana said...

murni sgt - kekeke.. jalan citer xsengaja tu.. otomen ja xkuar lagi.. tu episod yg akan dtg..

wanie - hihi.. tu blum bapak spiderman lagi.. encik sup-arman.. :P

mama ranggi - shoot kat kedai aku.. kat UKM bangi.. pakai Nokia N70..

nasazfrog... said...

fuyooo gempak seh... ni smua keje bapak ko yerr adam,,, dia tu dah tak der koje la tu tapi best drama tu... syabas mr. sahab.

Heartless Devilish said...

hahahahaha
sian dierorang nie..

ita.itu said...

wah..bio betul..hehe..fanatik kan..

.::WaNiE::. said...

auuu..bro...tak sanggup tgk suparman itew pakai spender kat luar okeh..hahahah

kuchalana said...

nazasfrog - drama hari ini.. THE LEAGUE.. hi2

devilish - smua berbakat wo belakon.. sapa2 nak amek jadi model ubat gigi

ita.itu - hi2.. tu blum depa berlawan lagi tu.. siap kuar pedang berapi dari neraka la apa smua.. pening kadang2.... :)

wanie - sup-arman ni pakai kain pelikat, baju melayu + songkok.. identiti melayu.. hi2

Pada smua, actually this session jadi secara xsengaja. Drg jumpa baju ni dalam box baju lama. Lepas depa sarung depa xnak tanggal, dah aku kene bwk depa pi kedai mcm tu. Kecoh kejap kolej zaaba kat UKM ngan telatah drg hari tu. Ada student duk begambo ngan drg petang tu. Mcm film star ja drg hari tu..

Heartless Devilish said...

kiut bebudak nie..
hahahahaha... krem perot aku gelak dari bgn tido..
tadi aku tgk ala ala paler tgh biol selepas menelan ponstan...

Misha_mi said...

kalo ko nak pelakon tambahan such as Power Rangers n Batman...aku ada pelakonnya...

2 orang laie..

hehehehhe!!!

tun teja said...

pinjam spiderman leh tak?
tun suka spiderman.. nk pinjam wat bantal peluk leh ke?

eya ahmad said...

tun, baik pinjam bapak spiderman.. wakakakka

tomei nyer... tiut nyer... pinjam jadi menantu leh tak encik besan...

erk..

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

p/s: deal hp camner?

Wiween @ Awin said...

wahahaha bro!! sgt kiut la dorang berdua! awat bro x join.jd otromen plak.x pun pakai costume cicakman.kehkehekeh.;p

fieza said...

wahahaha..so kiut

.::WaNiE::. said...

alamak..kalau tgk laki pakai baju melayu ngn kain pelikat wa cair beb.hahhaa

kuchalana said...

devilish - nanti leh jadikan model tu sessi bergambo..

misha_mi - patut kene wat reunion ni. Kat ita.itu ada 2 ultraman, kat misha_mi ada 2 PR.. sini ada batman, spiderman n chun li.. lengkap dah THE LEAGUE. Hi2

Tun Teja - Spiderman tu tido ganas.. slalu cari dia kat bawah katil..

eya - spiderman tu ada ramai spidergirl.. klu amek dia dari skolah ada ja spidergirl yg say bye2 kat dia..

wiween - custome aku dah xmuat la.. sangkut tang perut.. kakaka

fieza - adam klu pakai baju tu sure akan buat2 mcm nak panjat dinding.. kuat tol pengaruh tv tu... tgk gambo no 2 tu..

wanie - kakakaka... tol la ko ni...

13may said...

superheroes!!

keh keh keh :D

Wiween @ Awin said...

wahahhahha lenkali beli yg besor skit ah.:p

kuchalana said...

13May - ala may.. kita dlu zaman GABAN.. la ni depa mcm2 ada dah...

Wiween - kekeke.. tapi aku tetap peminat setia Mickey Mouse and Friend.. kurang skit aksi gusti..

LaDySLeepLeSS said...

:)

Powered by Blogger.