Dosa...


* kuchalana aka sup-arman di depan Street-IT sblum demam.


28/02/2008 11am Satu SMS ngan Halim, partner aku kat Street-IT pagi ni..

Aku - Lim, bdk vista balakong tu dah ok ke laptop dia. Thn tghari ada member aku nak dtg anta pc dari kl. Sham nama dia. Dia hardcore gamers. (Sham owner blog shamkasanova)
Halim - Dah ok, aku tunggu.

Aku - Aku lak demam ni. Siut la, Btl cuci dosa la ni. Ole.
Halim - Tu baru dosa kecik, klu yg besar tak tau dia bagi ape, ok rehat2..

Aku tersenyum bila dpt reply halim tu. Pastu aku rasa mcm nak kuar air mata plak bila pikir balik apa yg dia ckp. Btolkan. Baru skit ja sakit yg aku dpt ni. Dah rasa mcm nak mati dah. Klu yg dpt penyakit berat2 lagi xtau la camnakan. Syukur aku rasa, sbb tuhan ingat kat aku slalu.

Ole.
Dosa... Dosa... Reviewed by kuchalana on 11:25 AM Rating: 5

6 comments:

.::WaNiE::. said...

oo demam ke bro..get well soon...ingat konsep 'special request' okeh

Anonymous said...

Syukur..ingat lagi :)

Heartless Devilish said...

smoga cepat semboh..
demam sket je..
jadi cam aku..demam pun layan bowling dari pagi kol 9 sampai kol 4 petang..

Wiween @ Awin said...

special request tu bro.:p

kuchalana said...

wanie & wiween - sabar, redha dan bersangka baik... mmg itu lah moto aku tahun ni. kakakakak

matamerah - kakaka... mantol ko ni...

devilish - apa2 pon VI clap.. 3..4.. kakakakaka

Wiween @ Awin said...

bro,
kekalkan moto itu bukan utk tahun ini aje, sampai 3030 ek.eh idup lagikah kite di waktu itu? *sengih*

Powered by Blogger.