Amanda Yg Kuchalana



Amanda - Aman !
Aman - Yes beb !

Amanda - Apsal hati saya macam kuchalana sikit…?
Aman - Herm.. awak ada masalah ke.. mai le citer.. saya sudi nak dgr.. gaduh ngan boiprin ka..
hal keje ke.. family ke.. smua ada penyelesaian dia beb..

Amanda - Mana ada problem ngan boifren.. everything’s ok.. Cuma hati saya rasa kosong.. tak
tahu la kenapa.. nak kata ada masalah.. tak de pon.. tapi saya yang rasa cam boring
jer.. entah la..
Aman - Saya tau sebab apa.. xpala kang klu saya ckp takut awak kecik ati.. but it all about the
time.. umur dah byk sgt.. ni cuti lama ni pi la berihat.. get out from the house.. pi
berehat.. kosongkan pikiran awak..

.... tergantung


* Amanda, jiwa yg kosong datang dari hati yg kosong. Isilah hati tu dgn sesuatu. I always put my kid's in my heart selain ALLAH dan sedikit bantuan duniawi. Lelain, beringat la, kita hanya pelakon yg berlakon mengikut skrip dan watak masing2. Habis masa, kita akan dihilangkan dari watak kita. Yang tinggal hanya kenangan dan berapa berkesan watak lakonan kita pada org lain.


Hidup is just jalan yg lurus. Dari point A (kelahiran) ke point B (kematian). Sepanjang jalan lurus tu akan ada bumper atau round about atau lembu duk tido or kemalangan or mcm2. Jadi kita xdpt nak aspect apa2 sepanjang jalan lurus tu. Just be prepare fizikal dan mental. Tu gunanya iman dan takwa. Hu2 (mcm ustaz akil hai plak).

I know u are strong enough to face the reality. That why your name is Aman-da.

ole.
Amanda Yg Kuchalana Amanda Yg Kuchalana Reviewed by kuchalana on 3:52 PM Rating: 5

4 comments:

.::WaNiE::. said...

nak tau apa kene mengena gambar tu ngn topik..hahahaha

Heartless Devilish said...

terasa laks aku tentang umur nie kan. tp betol la...apa kaitan umur laks ngan citer nie?
sbb umur ke ader perasaan kuchalana?

Heartless Devilish said...

chop chop!
apa asoh tuh tgk dalam suar laki tuh??
carik aper?
carik hamster ek?
miakakakaka

kuchalana said...

wanie - kekekek... byk makna dia... hanya asoh tu ja yg tau..

devilish - bukan hamster la, tu tgh buat ujian kesuburan tu... kekekek

Powered by Blogger.