Inter IRC Channel Futsal 2007 Result

Semalam adalah hari paling meletihkan pernah aku lalui sepanjang terlibat dalam dunia sukan. Masa duk main rugby dlu pon klu one day tournoment pon aku xrasa macam ni punya letih. Apa2 pon aku kasi dlu result dari perlawanan semalam.

Juara - Oracle II
Naib Juara - Lesbian
Ketiga - Oracle I
Keempat - HP DUO
Saguhati - HP UNO, Malaysia, Mamak I, Mamak II, Celcom Chat, SexMelayu, Kuantan, Uptown I, Uptown II

Selain tu team2 yg terlibat semalam adalah dari channel2..

#Lesbian - 1 Team
#Sexmelayu - 1 Team (tarik diri ditengah liga.. me-ngada2)
#Uptown - 2 Team
#Kuantan - 1 Team
#HankyPanky - 2 Team (HP UNO and HP DUO)
#Oracle - 2 Team
#Celcom - 1 Team
#Malaysia - 1 team
#Mamak - 2 team

Overall aku nak complain skit la pada organizer..

1. Jadual game xda. Hampeh tiap kali kene lak pi tanya org bila next game. Then susah xleh nak manage time, nak solat, nak makan, nak wee2.
2. Game drag sampai ko 8PM dari kol 1PM. Time management hancur. Klu naik flight dah sampai tanah haram dah boleh buat haji.
3. Keputusan game xdipaparkan. Whiteboard kat sportplanet tu free, xreti2 ke nak amek pakai.
4. Comitty haram xuser friendly, sikit2 nak pi tanya chairman, lancau apa jadi commity klu xleh nak decide.
5. Jadual yg ditulis tangan tu kelam-kabut. Ada yg dah main 2 minit, kene cancel game sbb salah team yg main. Then ada team yg duk tunggu sampai 5 game baru main balik dan game drg berturut2 sampai 3 game. Apa la.
6. Refreshment xdiberikan cara sistematik. Nyesal aku sponsor.
7. Tukang ckp mewakili organizer ramai sgt. Sampai impact pada keputusan perlawanan. Contoh, ada team yg blum main tapi result game antara team tu dah ada. Camna tu.
8. Xda 1st Aid Kid, aku tgk ramai player yg duk berdarah lutut sana sini. At least ada la kotak kecik 1st Aid tu.
9. Masukkan satu team lagi last minit. Mana boleh mcm tu. Dah kata 12..main 12 ja la. Tu pasal jadual game smua lari kene ingat tambahan satu team makna akan tambah lagi 6 game = 60 minit = sejam.
10. Korang xbrief pon pasal law and rules. Masuk padang mcm2 caca merba player2 ni main. Patut dah kasi dalam borang pendaftaran.

Jadi, rungutan ni bukan dari aku ja. Almost all of the players and managers, including refrees. Game ni dah masuk edisi ke-3 tapi makin truk lak mutu penganjuran dia. Jadi lawak bila sesi kasi hadiah xda org nak pi amek. Sbb smua dah terlalu letih dan pikir nak balik ja. Harap xjadi lagi la tahun2 akan datang.

Apa2 pon syabas aku ucapkan pada smua player sbb menunjukkan semangat kesukanan yg tinggi. Expecially HP UNO dan HP DUO. Korang mmg best. Aku puji korang, relax dan bersahaja. Kita menang dari sudut semangat dan moral yg tinggi. Kene 2 bijik pon dgn relax ja kita hentam balik jadi 4-2. Team yg juara 2 tahun pon kita kasi depa sempot nak menang ngan kita.Tu pon depa dpt gol nasib ja sebijik tu. Xpa, tahun depan kita kasi lagi bersahaja, kasi panas team lawan... ha100. Tq all. Ole...
Inter IRC Channel Futsal 2007 Result Inter IRC Channel Futsal 2007 Result Reviewed by kuchalana on 10:04 AM Rating: 5

2 comments:

Heartless Devilish said...

Anyway, mekaseh kpd sumer pemaen hankypanky - HP Uno & Hp Duo.
Orang pelik camner HP ader pemaen..
maner mai import?
Harharhar..
me jawab slamber..
anto bot² cenel...
kesilapan teknikal & kelemahan akan diatasi dan smoga pihak penganjur belajar dari kesilapan ini..
dah nak camner kan?
laen kali jgn GK sgt.. Apa itu GK? Sendiri pikir la k?
Nice games...Tahun Depan kiter lawan lagi...
Ladysleepless akan menghantar team beliau juge nanti..team #madu..
beliau pelik maner mai pemaen HP gwe?
Mari Mari..Tahun Depan Masok Lagi~~!!

kuchalana said...

Ya.. idup papai_olive.. hahahahah

Powered by Blogger.