White Water Rafting - Gopeng

Cari dia mana dia papai_olive

Hermm... smua duk posing haram jadah

Perjalanan ke sungai.. dah macam lembu dah..
Mari belajar selamatkan diri..
Tu dia sorang dah hanyut
Mari belajar berenang..
Failed, kono la tarik pakai tali
Tu dia, penuh confident tuh mengayak
Padan.. kono terbalik...

There is another session on december, pada kengkawan yg berminat boleh drop no phone. Aku arrange smua, korang sediakan ongkos ja. Kita kasi main air sampai lebam. Huhu.
White Water Rafting - Gopeng White Water Rafting - Gopeng Reviewed by kuchalana on 12:58 PM Rating: 5

4 comments:

Mr Sadman said...

macam best je....hmmmm

kuchalana said...

sadman.. jom la woi.. kita pi ramai2... satu boat baru 4 org.. kita adjust la 2 boat.. ni musim ujan lagi best... skali hanyut 1 km baru dapat capai.. hahaha.. syok oo.. adrenalin kuar maximum.

Mr Sadman said...

ape kate 5 org gi...br best sikit....aku, kau,reen aida n adam...miakakakaka....k k nnt kite plan....aku set je...mcm menarik gak ni....

kuchalana said...

bleh..xda hal... kita kasi kejut smua ikan2 kat gopeng tu...

Powered by Blogger.